Tandblekning

Tandblekning TandClinic

Viktigt innan man önskar genomgå en tandblekning är att man blivit undersökt av en tandläkare. Man måste vara fri från både hål och beläggningar för att få ett bra resultat. Vi rekommenderar också att man besöker en tandhygienist för på ett effektivt och skonsamt sätt få till stånd en frisk oral hälsa. Rätt utförd är tandblekning ett bra komplement till estetiska korrigeringar. På vår tandläkarklinik erbjuder vi Brilliant Smiles produkter för bästa behandling och resultat.
Klinikblekning

BrilliantSmile är den ledande metoden för effektiv och säker tandblekning, och ger vitare tänder på endast en behandling. Patienter som genomgår en behandling med BrilliantSmile behöver normalt inte återkomma för upprepade behandlingar. Vid klinikblekning genomförs behandling på kliniken av legitimerad tandhygienist, med hjälp av Plasmaljus som aktiverar gelen, för snabbt och effektivt resultat.
ljus traditionellklinikblekning
ljus hemkit
Hemblekning

BrilliantSmiles hemblekningsgel används för blekning av missfärgade tänder, och är lämplig för minimalinvasiv behandling med hjälp av individuellt framställda blekskenor. Dessa framställs lokalt av våra tandtekniker. BrilliantSmile-certifierad pesonal rekommenderar hur länge behandlingen ska pågå, vilket normalt är 1-9 timmar per dag i 7 dagar. Man kan även bleka på natten medan man sover.
WHITENINGevo STRIPS KIT

Brilliant Smiles Whiteningevo strips är en tandblekningsprodukt för hemmabruk. Behandlingen är smidig att utföra på egen hand, effektiv och framförallt helt säker. Produkten liknar en tunn genomskinlig plastremsa som placeras direkt på tandraden och används i 1-2 timmar/dag, i 14 dagar eller tills man är nöjd med resultatet. De flesta når önskat resultat redan efter 7 dagars användande. Remsan är nästintill osynlig och kan därför användas ”on-the-go”, till exempel under tiden man gör sig iordning inför en fest eller på väg till jobbet.

Share: